Időpont: 2020.01.30.

Helyszín: TWENTYSIX (1061 Budapest, Király u. 26.)


A Good Impact eseményen civil szervezetek öt érzékszervre ható bemutatókkal kínálják megvételre vállalati projektjeiket. 


A Civil Impact Közhasznú Nonprofit Kft. 2016 májusában rendezte meg első presztízs rendezvényét, a Good Impact Fenntarthatósági Forgatagot, amely a fenntarthatósági vezetők és civil szervezetek képviselőinek új találkozóhelye egy rendhagyó rendezvényformában. A vállalatok és nonprofit szervezetek együttműködéséből olyan projektek születhetnek, amelyek jobbá tehetik társadalmunkat és környezetünket. A Good Impact azért jött létre, hogy találkozhassanak azok, akik elindítják ezeket a jó hatásokat.

 

A Good Impact rendezvényen civil szervezetek rövid, erőteljes és rendhagyó prezentációkban ún, „showroomokban” mutatják be innovatív társadalmi szolgáltatásaikat vállalati döntéshozóknak mindössze 8 percben. Ezek a projektek a vállalatok számára kialakított valós szolgáltatások, és egyben a társadalmi és környezetei fenntarthatóságot is szolgálják. Cél a vállalati felelősségvállalás előmozdítása.


 


Kiknek ajánljuk a Good Impactet:

- Olyan felelős HR, CSR, PR és /vagy marketing kommunikációs vezetőknek, felsővezetőknek, akik nyitottak arra, hogy kipróbálják és beépítsék a civil szaktudást a mindennapi vállalati működésbe.
- Olyanoknak, akik számára kiemelkedően fontos a társadalmi és környezeti fenntarthatóság.
- Azoknak, akik szeretnének valami frisset, újat és igazán hiteleset megvalósítani a céges működésbe.
- Akik a dolgozói lojalitás-építésre, a hatékonyságnövelésre, a mindennapi céges kultúrafejlesztésére, változásmenedzsmentre vagy éppen az employer branding erősítésére keresik a válaszokat. 
- Akik hisznek abban, hogy a világ teljesebb lehet akkor, ha a jó ügyek, missziók a vállalatok életébe is bekerülnek, és a cégek maguk is alakítói lehetnek világunknak, társadalmunknak.Eredményeink:

Igazi sikernek könyveljük el, hogy eddigi rendezvényeinken a Várkert Bazárban, a Brody Studios-ban és a Palazzo Dorottyában:

- Közel 200 vállalati döntéshozó vett részt és összesen 24 civil szervezet mutatkozhatott be.
- A felkínált szolgáltatások már a Good Impact rendezvényen vagy a rendezvényt követő időszakban gazdára találtak.
- Az együttműködések sikeresen megvalósultak, gyümölcsöző kapcsolatok jöttek létre.
- Noha a három rendezvényen mindösszesen közel 5 millió forint értékben kötött üzletet a két szektor, az eseményen túl még további 25 üzleti partnerség kialakításáról tudunk.
- Számos olyan érdeklődő vállalattal is találkozhattak a civil szervezetek, akik szívesen működnének velük együtt akár más üzleti feladatban.


Jelentkezés:

Az eseményre regisztrálni ezen a linken lehet, január 9-ig még early bird kedvezménnyel: 9 900Ft+Áfa összegért, majd január 9-től 15 990Ft + Áfa összegért. Idei újdonságunk, hogy támogatói jegyet is lehet vásárolni az eseményre, mellyel segíteni tudja az esemény hosszútávú fenntarthatóságát és a civil-vállalati partneri rendszer kiépítését.

A támogatói jegy díja: 49 900Ft + Áfa Akik bemutatkoznak az idei Good Impacten:

 

                                           

Adni Jóga Alapítvány              Adománytaxi Alapítvány              Europalánta Egyesület           Hősök Tere Kezdeményezés                                                                                                               

Magyar Zsonglőr Egyesület      Napra Forgó Nonprofit Kft.           Szatyor Egyesület                 Világszép Alapítvány