Civil szervezetek bevonása vállalati rendezvényekbe

JAN6512

 

Ön is szeretné, ha a céges rendezvénye egy jó ügyet szolgálna? A hagyományos családi napokat jótékonyságra is felhasználnák? Öko-tudatos rendezvényprogramokat keres? A Civil Impact havonta szervez olyan eseményeket vállalatoknak, amelyeken civil szervezetek is aktívan részt vesznek, akár kiállítóként, akár kedvezményezettként, akár szórakoztató vagy oktató tevékenységgel.A Civil Impactnél 10 éve dolgozunk azon, hogy olyan innovatív projekteket ismerjünk meg, amelyeket non-profit szervezetek fejlesztettek ki vállalatok számára.

 

 

A vállalatoknak nyújtott civil szolgáltatások közül is a legnépszerűbbek a fenntarthatósági témájú rendezvények, rendezvényelemek. A Civil Impact olyan rendezvényszervező csapattal rendelkezik, amely kipróbált, tudásalapú élményeket nyújtó civil szervezeteket von be az események lebonyolításába. A rendezvényeken a civil szervezetek játékos, szórakoztató formában tartanak tudásátadást, érzékenyítést, amelyhez az eszközöket ők biztosítják.

 

Néhány példa, hogy milyen területeken vontunk be eddig civil szervezeteket:

 

- családi nap tudatos étkezés, élelmiszerkezelés témakörben

- önkéntes munka rászoruló gyerekek számára

- dolgozó szülők számára tudásátadás

- sportnap fogyatékos emberek sportjaival

- biokertészeti tevékenységek, green care, zero waste

 

Hogyan kell ezt elképzelni? Ön megkeres bennünket rendezvény ötletével, és mi vállaljuk a rendezvény teljes vagy részleges lebonyolítását. Választhat meglévő civil partnereinkből, vagy felkutatjuk az Ön rendezvényéhez leginkább illő non-profit szervezeteket. Biztosítjuk a civil szervezetek a rendezvényen való megjelenését, menedzseljük a teljes folyamatot. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen elérhetőségeinken.