Good Impact - alkalom az ismerkedésre, lehetőség a kooperációra, esemény a naptárba!

A Good Impact egy fenntarthatósági rendezvény, ahol non-profit szervezetek mutatják be innovatív szolgáltatásaikat, melyeket kifejezetten vállalatok számára fejlesztettek ki, hogy erősíteni tudják CSR, HR és employer branding folyamataikat.
A rendezvényen vásárolt szolgáltatások megvalósítása túlmutat egy átlagos vállalati projekten: segíthetünk társadalmi csoportokat, szolgálhatunk jó ügyeket, elindíthatunk pozitív hatásokat.

 

Egyre több vállalati szereplő ismeri fel a civil szervezetekben rejlő értéket és hasznosítható tudást, ezt szeretnénk tovább erősíteni Good Impact eseményünkkel. A vállalatok és non-profit szervezetek együttműködéséből olyan projektek születhetnek, amelyek jobbá tehetik társadalmunkat és környezetünket. Sokszor maguk a résztvevők sincsenek tisztában azzal, hogy milyen jó hatásokat indítanak el programjaikkal. A Good Impact azért jött létre, hogy találkozhassanak azok, akik elindítják ezeket a jó hatásokat. Hiszünk abban, hogy számos olyan szelete van egy vállalat munkájának, amelybe lehetősége van partnerként civil szervezeteket bevonni. Már csak a vállalat hozzáállásán és felismerésén múlik, hogy akar-e élni ezzel a lehetőséggel.


Az üzleti elven kialakított for-profit és non-profit szektor közötti partnerség mindkét fél számára előnyös, hiszen így a vállalat nem csak szaktudást vásárol, de hozzájárul egy társadalmi vagy környezeti ügy felkarolásához, illetve egy civil szervezet működéséhez és közhasznú tevékenységének segítéséhez. A civil szervezet pedig úgy tudja saját tevékenységét népszerűsíteni és értékesíteni, hogy közben üzleti alapon bevételhez is jut. A Good Impact rendezvényen civil szervezetek szórakoztató formában, ún. „showroomokban” mutatják be és kínálják megvételre szolgáltatásaikat vállalati döntéshozóknak. 

És hogy milyen szolgáltatásokat választ idén a zsűri? 2018. január 25-én a második Good Impact fenntarthatósági rendezvényen a Brody Studios-ban kiderül!