Adatkezelési tájékoztató

 

Jogi Nyilatkozat

Az Civil Impact Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Kft., mint Szolgáltató működteti a www.civilimpact.hu honlapot. A honlap eredeti szerkezete, külalakja, tartalma a Civil Impact Nonprofit Kft. szellemi tulajdona. A honlap hang és vizuális tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető a hivatkozás feltüntetésével – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A Civil Impact Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa. A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a Civil Impact Nonprofit Kft. semmiféle felelősség nem terheli.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. A Civil Impact Nonprofit Kft. nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett / elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Az adatok kezelésével összefüggésben a Szolgáltató ezúton tájékoztatja a hírlevélre feliratkozók adatait megadni kívánókat az általa kezelt személyes adatokról, az adatkezelés céljáról, az adatkezelésre jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról, arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat, valamint a Felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről. A Szolgáltató tájékoztatja a Felhasználókat, hogy az adatkezelés a Felhasználó hozzájárulásán alapul.

A Szolgáltató a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. CXII. törvény (továbbiakban Infotv.) rendelkezéseivel összhangban, a jelen tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeli.

Az adatkezelő megnevezése

Civil Impact Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Az adatkezelő elérhetősége: a www.civilimpact.hu impresszum oldalán megadottak alapján.

Az elektronikus (e-mailben küldött) hírlevelekre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Civil Impact Nonprofit Kft. hírlevelet küldjön Önnek, és az Ön által ehhez megadott e-mail címét és nevét nyilvántartsa, kezelje. A hírlevélben - annak típusától függően - heti vagy havi rendszerességgel kap tájékoztatást az új szolgáltatásainkról, híreinkről, szolgáltatásainkról és hasznos információkról. A hírlevelek reklámüzeneteket tartalmazhatnak.

Személyes (megadott) adatok kezelése

Ön a hatályos jogszabályoknak megfelelő nyilatkozattal adja meg részünkre saját e-mail címét és nevét abból a célból, hogy a Civil Impact Nonprofit Kft. jelen feliratkozásával kért hírleveleket, tájékoztató anyagokat küldhessen elektronikus úton Önnek, valamint kapcsolatba léphessenek a megadott elérhetőségén. Nyilatkozatával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait a Civil Impact Nonprofit Kft. marketing célokból hozzájárulása visszavonásáig nyilvántartsák és kezeljék. Hozzájárulását bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonhatja - az elektronikus úton kapott levél alján szereplő „leiratkozás lehetőség” linken keresztül leiratkozással - elektronikus úton az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött e-mailben. Jogai megsértése esetén bírósághoz valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. A hozzájárulás megadása a fenti tájékoztatás figyelembevételével önkéntes.