A Civil Impact
non-profit szervezetek és vállalatok közötti együttműködéseket támogatja.
A kapcsolódások formája lehet
jótékonysági csapatépítés, vállalati önkéntesség, zöld projekt,
gyermekeket vagy rászorulókat támogató program.

button 01


A Civil Impact
megtalálja civil szervezeti partnereit, akikkel megvalósíthatja
fenntarthatósági törekvéseit egyedi szolgáltatások, rendezvények,
tudásmegosztás által. 

 

Civil partnerkereső

icon 01
Civil-vállalati együttműködés,
társadalmi befektetési programok

Rendezvények

icon 02
Karitatív csapatépítés,
felelős és fenntartható rendezvények

Civil Akadémia

icon 03
Non-profit szervezetek fejlesztése
mentorprogrammal

CSR szolgáltatások

icon 04
Kommunikáció, munkavállalói elköteleződés
CSR jelentések

button 01

 

 

TOP 5 projektünk

Microsoft Fenntarthatósági Nap
Manna Suli
Incorpora – HR megoldás
Good Impact

Civil Impact Blog ajánló

Első cím
Második cím
Harmadik cím
Negyedik cím
Ötödik cím

Hírlevél

Feliratkozás

 
 
 
 

Vállalatoknak

A Civil Impact megtalálja civil szervezeti partnereit, akikkel megvalósíthatja fenntarthatósági törekvéseit. Legyen szó karitatív célú rendezvényekről, felelősségvállalási kampányokról, rászorulókat támogató önkéntes munkáról, hozzánk bármilyen CSR üggyel fordulhat.

 

Kiket ajánlunk? Megbízható, ellenőrzött szervezetekkel dolgozunk, akiknek fejlesztjük szolgáltatásait, projektmenedzsmentjét.

Nem tudja még, merre induljon? Több száz civilt tartalmaz adatbázisunk olyan területekről, mint a gyermekek támogatása, fogyatékos emberek képviselete, környezetvédelem, egészségvédelem.

Korábbi rossz tapasztalat? Magyar-magyar tolmácsolást végzünk a vállalatok és non-profit szervezetek között, segítjük a párbeszédet, beépítjük az utánkövetést.

Kevés az ideje? Levesszük válláról a CSR kampányok terheit, tervezéssel, külső és belső kommunikációval, rendezvényekkel támogatjuk folyamatait.

 

button 01

 

Civil szervezeteknek

A civil szervezetek vállalatoknak nyújtott szolgáltatásait fejlesztjük és közvetítjük cégek és rendezvényszervezők számára. Adatbázisainkba non-profit szervezetek ingyenesen feltölthetik társadalmi befektetés programjaikat.

 

Nincs még kialakított szolgáltatása? Egyéni tanácsadással és képzésekkel segítjük a piaci szolgáltatások létrehozását.

Projektkommunikációra is szükség van? A Civil Impact vállalja programjai külső és belső kommunikációjának lebonyolítását.

Fontos a hatásmérés? Civil szervezeteknek fejlesztettük ki hatásmérő rendszerünket.

 

button 01

Rendezvényszervezőknek

Karitatív csapatépítők, zöld önkéntes programok, egészségügyi szűrések – csak néhány programelem, amelyeket civil szervezetek tudnak nyújtani vállalati rendezvényeken. A civil szervezetek olyan projekteket tudnak hozni, amelyek pluszt adnak azzal, hogy valamilyen társadalmi/környezeti ügyet, célcsoportot szolgálnak.

 

Új rendezvényelemet keres? A nonprofitok által nyújtott programok új csoportokat, új szemléletmódot tudnak bemutatni már csak azzal, hogy prezentálják vagy elhozzák a rendezvényre kedvezményezettjeiket.

Profi szolgáltatóra van szüksége? A Civil Impact kipróbált civil szervezeti szolgáltatókkal dolgozik, és menedzseli a szervezet és a rendezvényszervező közötti együttműködést.

Komplex megoldás is érdekli? Akár tematikusan felépített több szolgáltatós rendezvényt is fel tudunk építeni ötlettől a kivitelezésig.

button 01